Communiefeest Lentefeest
communiefeest-lentefeest

Communiefeest / Lentefeest

Zoekt u een geschikte locatie om voor uw kinderen er een bijzondere dag van te maken? Dan bent u bij De Stal aan het juiste adres.

Uw feest in een landelijk en stijlvol kader

Onze eventlocatie leent zich uitstekend voor communie -en lentefeesten. Midden in de Vlaamse Velden geniet u bij De Stal van een prachtig landelijk uitzicht in een stijlvol kader. Bovendien verzekeren wij niet enkel een groene, maar ook veilige setting voor een feest waar kinderen centraal staan. In samenspraak voorzien wij eventueel ook de decoratie van de zaal. Wij werken hiervoor samen met een uitstekende florist.

Eigen springkastelen zijn niet toegelaten, er kan wel een gehuurd worden aan 50€ per dag.

Contacteer ons vrijblijvend

Dranken

Alle dranken dienen afgenomen te worden via De Stal. Wij werken samen met een lokale wijnhandelaar die een uitstekende keuze aan wijnen en aperitieven aanbiedt. Het is De Stal die u ook gratis voorziet van de nodige glazen en tassen.

Indien gewenst schakelen wij personeel in voor de bediening en bar. Dit dient vooraf besproken te worden.

Capaciteit

 • Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Om het juiste aantal personen te kunnen bepalen wordt dit best vooraf besproken, het aantal kan wijzigen naargelang het soort event.
 • We hebben een capaciteit van 150 personen rechtstaand op het gelijkvloers
 • Mezzanine +/- 35 personen zittend
 • Totale zaal is 120 personen zittend met extra dansmogelijkheid
 • Het terras is 160m2 en er is mogelijkheid om hier een tent op aan te sluiten, deze is zelf te voorzien
 • De Stal beschikt ook over een overdekt terras van 130m2

Meubilair

Standaard in de huur van de feestzaal zijn 15 partytafels voorzien. De mezzanine is voorzien van kwaliteitsvolle meubels voor 35 personen, passend in het interieur van De Stal.

Ingerichte keuken

U bent volledig vrij bij de organisatie van uw feest. U heeft de keuze om zelf in te staan voor een cateraar. De volledig ingerichte keuken met voldoende werkplaats, frigo’s,  één inductie vuur, een koffiemachine (voor kleine en grote aantallen) en een waterkoker staat ter beschikking. Naast de keuken beschikken we ook over een grote koelcel. Het gebruik van de keuken is volledig inbegrepen in de huurprijs. Binnen frituren is niet toegelaten, hiervoor is buiten plaats voorzien.

Er is ook een vaste plek met de nodige elektriciteit voor het plaatsen van foodtrucks en/of andere buitenbars.

Afwasmiddel, keukenhanddoeken, vaatdoeken, schoonmaak materiaal en toiletpapier zijn allemaal beschikbaar en zijn inbegrepen in de huurprijs. Enkel het klein keukenmateriaal moet u zelf voor zorgen (potten, pannen, lepels, …).

Gastenkamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte, onze gastenkamer. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen nl. het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby voeden, verzorgen, laten slapen …

De gastenkamer is vrij te gebruiken en bevat tal van voorzieningen:

 • Opgemaakt 2 persoonsbed
 • Verzorgingskussen, opgemaakt babybedje
 • Verzorgingsproducten en handdoeken
 • Lavabo
 • Douche
 • Toilet
 • koffie en thee op de kamer
 • Tv, wifi
 • Opbergruimte

Het gebruik van de gastenkamer is altijd voorzien in de huurprijs. Overnachten kan enkel bij het nemen van een meerdaagse formule. Ontbijt op bed mag niet ontbreken en wordt u gratis aangeboden door De Stal.

Muziek

De volledige ruimte binnen is voorzien van boxen die bediend worden met een ingebouwde iPad. Via de iPad kan je ook je eigen muzieklijsten maken en laten afspelen. Dit is dan ook inbegrepen in de huurprijs.

Vraagt u een DJ om muziek te draaien, dan kan die gemakkelijk via plug and play aansluiten op onze geluidsinstallatie. Deze wordt gecontroleerd door een limiter afgeregeld op 95dBa. Na 04 uur mag geen muziek meer gespeeld worden.

Opgelet bij boeking van een live artiest zorgt u zelf voor de aanvraag bij SABAM en dient er rekening gehouden te worden met de geldende geluidsnormen.

Bereikbaarheid

De Stal is gelegen tussen de Vlaamse velden en toch vlot bereikbaar via de N58 die aansluit op de snelweg E403/E17.

De parkeerplaatsen voor de ingang zijn voorzien voor klanten en de catering. Hier kan dus niet definitief stilgestaan worden. Voor de huurders en hun gasten is er een parking ter beschikking op het domein.

Heeft u nog bijkomende vragen?

Aarzel niet vrijblijvend contact op te nemen met De Stal.

Contacteer ons
Airco / verwarming

Vloerverwarming,  aangestuurd door een warmtepomp, waarborgt op elk ogenblik een aangename gevoelstemperatuur. Voor het comfort van de gasten hebben we bewust niet voor radiators gekozen. De vloerverwarmig gaat hand in hand met een automatisch ventilatiesysteem. Zo bestrijden we onaagename geuren uit keuken of sanitair. In de zomer houdt het ventilatiesysteem De Stal aangenaam koel.

Keuken & koelcel

Met onze ingerichte keuken en koelcel heeft de catering een kader om professioneel te werken. In de koelcel bewaren we ook extra gekoelde drank. Mocht een tekort dreigen in de bar, dan kan u terugvallen op de reserve in de koelcel.

Wij voorzien u ook van schoonmaakmiddelen, enkel het klein keukenmateriaal niet u zelf te voorzien.

 

Bar met tap

Alle dranken dienen afgenomen te worden via De Stal, wij bieden u een ruim assortiment gekoelde dranken aan. Daarnaast hebben wij ook een een dubbele tapinstallatie. Als u graag iets serveert dat niet op onze drankkaart staat, dan kunnen wij dit voor u bijbestellen.

Toiletten

In de toiletten hangen luidsprekers. Wie het toilet bezoekt, kan meegenieten van de sfeer in de zaal. Omdat De Stal rust op een totaalconcept, wassen de bezoekers hun handen in een authentieke, stenen voederbak. Altijd is er voldoende toiletpapier.

Kwaliteitsvol meubilair

Op de benedenverdieping hebben we 15 partytafels voorzien. Het meubilair op de mezzanine is berekend op 35 personen. De meubels zijn van hoogstaande kwaliteit. Tegelijk versterken ze het karakter en het totaalconcept van De Stal. Als u dat wenst, dan kan u aanvullend meubilair huren.

Gastenkamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte, onze gastenkamer. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen nl. het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby verversen op onze verzorgingstafel, …

Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd. Alles wordt gestuurd vanuit dezelfde iPad in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen (o.a. Niko). Ook de autmomatische poort kan met de iPad ingesteld worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plekken in de zaal laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt met de iPad. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos.

Als u met een dj werkt, dan kan de dj in een handomdraai zijn systeem aansluiten op het systeem van De Stal. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.