Visual
visual

Ronde van Vlaanderen @De Stal (Afgelast)

zo. 5 april 11:0019:00

De Ronde @ De Stal is afgelast

Beste,

Jullie zullen ongetwijfeld wel al op de hoogte zijn dat het coronavirus ons systeem momenteel zowat overneemt…

Ook wij van De stal moeten onze verantwoordelijkheid opnemen en alle verhuringen, events jammergenoeg aflassen of uitstellen.

Wegens de huidige omstandigheden en opgelegde maatregelen wordt De Ronde Van Vlaanderen in De Stal uiteraard geannuleerd.  Maart uitstel is zeker geen afstel en eventueel kan er een andere datum worden geprikt wanneer het reguliere leven zich herpakt en alles terug zijn normale gang gaat. En anders zal het knallen zijn op De Ronde in 2021.

Wij hopen dat dit alles vlug voorbij is!

Stay safe!

100% Verwennerij voor wie wel & niet van koers houdt !

Tijdens “Ronde Van Vlaanderen @De Stal” zal iedereen ongestoord kunnen genieten. We houden ook rekening met de niet-koersliefhebbers! 🚲

Aperitiefconcert | Lunch & Dessert by Pure Food | Spannende kinderactiviteiten | De ronde live op groot scherm

Aperitiefconcert

11u – 276km
officiële start

aperitief
3 ronde hapjes by Pure Food
gypsy swing by Les Loubards

Ronde lunch (by Pure Food)

12u15 – 208km
Erpe-Mere

voorjaarsgroenten, krielaardappeltjes en pure porc
of
vegetarisch alternatief
of
maccheroni (voor de kinderen)

Verwennerij voor het ganse gezin

13u40 – 152km
Kwaremont

Ronde van Vlaanderen op groot scherm
met verrassend dessert 

of

100% relaxation
(urenlange, pure me-time)
vakkundige bediening van subtiele lekkernijtjes
ontspanningstherapie
aangepast kader

of

activiteiten voor kinderen
“De Kleine Kolonie”
by Hoetchacha & De Sierk (De Haan & Beernem)
al decennia een waarborg voor origineel kinderplezier
poffertjes met ijs

Wanneer

05/04/2020

Vanaf 11u

Locatie

Klijtstraat 20

8940 Wervik

Tickets

€15  Kinderen < 12 jaar

€30  Volwassene

(Exclusief dranken)

Airco / verwarming

Vloerverwarming,  aangestuurd door een warmtepomp, waarborgt op elk ogenblik een aangename gevoelstemperatuur. Voor het comfort van de gebruikers/ klanten hebben we bewust niet voor radiators gekozen. De vloerverwarmig gaat hand in hand met een automatisch ventilatiesysteem. Zo bestrijden we onaagename geuren uit keuken of sanitair. In de zomer houdt het ventilatiesysteem De Stal lekker koel.

Keuken & koelcel

Met onze ingerichte keuken en koelcel heeft de catering een kader om professioneel te werken. In de koelcel bewaren we ook extra gekoelde drank. Mocht een tekort dreigen in de bar, dan kan u terugvallen op de reserve in de koelcel.

In onze ingerichte bar staat alles voor u klaar, zodat u meteen aan de slag kan. Dat wil niet allleen zeggen dat alle koelkasten aangevuld zijn. Ook glazen en koppen staan klaar voor gebruik. Er is ook schoonmaakmateriaal voorzien.

Bar met tap

Wij bieden een ruim assortiment gekoelde dranken aan. Daarnaast kunt u ook pintjes van het vat schenken, want De Stal heeft ook een tapinstallatie. Als u graag iets serveert dat niet op onze drankkaart staat, dan is dat geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij bestellen het bij voor u.

Toiletten

In de toiletten hangen luidsprekers. Wie het toilet bezoekt, hoort een deuntje op de achtergrond. Omdat De Stal rust op een totaalconcept, wassen de bezoekers hun handen in een authentieke, stenen voederbak. Altijd is er voldoende toiletpapier.

Kwaliteitsvol meubilair

Op de benedenverdieping hebben we 15 partytafels voorzien. Het meubilair op de mezzanine is berekend op 40 personen. De meubels zijn van hoogstaande kwaliteit. Tegelijk versterken ze het karakter en het totaalconcept van De Stal. Als u dat wenst, dan kan u aanvullend meubilair huren.

Privé kamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte die we kunnen aanbieden als organisator van een feest. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen nl. het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby verversen op onze verzorgingstafel, …

Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd. Alles wordt gestuurd vanuit dezelfde iPad in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen (o.a. Niko). Ook de autmomatische poort kan met de iPad ingesteld worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plekken in de zaal laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt met de iPad. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos.

Als u met een dj werkt, dan kan de dj in een handomdraai zijn systeem aansluiten op het systeem van De Stal. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.