Wild
Wild

'Wild' dineren @DeStal

za. 24 oktober 19:00zo. 8 november 12:00

'Wild' dineren @De Stal

Graag stellen wij voor ‘Wild’ dineren @De Stal in samenwerking met  ‘t Kokkerelleke. Denk aan een herfstachtige setting waarbij uitgebreide apero, lekker dineren, warmte en gezelligheid centraal staan.

Wild Menu 24 en 25/10 - 07 en 08/11

Aperobowls van het huis

*

Lolly van foie gras met framboos en brioche
Wildkroketje van fazant en witloof
Gebakken Coquille met bloemkool en truffel
Carpaccio van gerookte eend met mango
Soepje van pastinaak  met boschampignon

*

Gebakken kwartel met structuren van pompoen en pijnboompitten

*

Beste van het hert met wildgarnituur en gratinaardappel

*

Chocoladefantasie valrhona caramel

 

(incl. wijnen en koffie tijdens het diner)
(excl. apero’s, bieren en softdrinks deze zijn ter plaatse te betalen)

Reserveer nu je plaatsje

Belangrijk! De nieuwe COVID-19 maatregelen laten een bubbel van meer dan 10 personen toe MAAR dit met maximaal 10 personen per tafel. Bij het invullen van dit formulier bevestig je ook dat u op de hoogte bent van de richtlijnen betreffende covid-19 binnen de horeca sector. Meer informatie kan je hier vinden: www.heropstarthoreca.be

  • Incl. wijnen en koffie tijdens diner (excl. apero's, bieren, softdrinks deze zijn ter plaatse te betalen)
    Prijs: 79,00 € Aantal:
  • Belangrijk! De nieuwe COVID-19 maatregelen laten een bubbel van meer dan 10 personen toe MAAR dit met maximaal 10 personen per tafel.
  • Maximum 10 personen per tafel. Bij inschrijving met meer dan 10 personen gelieve het gewenste aantal personen per tafel doorgeven aub?
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Airco / verwarming

Vloerverwarming,  aangestuurd door een warmtepomp, waarborgt op elk ogenblik een aangename gevoelstemperatuur. Voor het comfort van de gasten hebben we bewust niet voor radiators gekozen. De vloerverwarmig gaat hand in hand met een automatisch ventilatiesysteem. Zo bestrijden we onaagename geuren uit keuken of sanitair. In de zomer houdt het ventilatiesysteem De Stal aangenaam koel.

Keuken & koelcel

Met onze ingerichte keuken en koelcel heeft de catering een kader om professioneel te werken. In de koelcel bewaren we ook extra gekoelde drank. Mocht een tekort dreigen in de bar, dan kan u terugvallen op de reserve in de koelcel.

Wij voorzien u ook van schoonmaakmiddelen, enkel het klein keukenmateriaal niet u zelf te voorzien.

 

Bar met tap

Alle dranken dienen afgenomen te worden via De Stal, wij bieden u een ruim assortiment gekoelde dranken aan. Daarnaast hebben wij ook een een dubbele tapinstallatie. Als u graag iets serveert dat niet op onze drankkaart staat, dan kunnen wij dit voor u bijbestellen.

Toiletten

In de toiletten hangen luidsprekers. Wie het toilet bezoekt, kan meegenieten van de sfeer in de zaal. Omdat De Stal rust op een totaalconcept, wassen de bezoekers hun handen in een authentieke, stenen voederbak. Altijd is er voldoende toiletpapier.

Kwaliteitsvol meubilair

Op de benedenverdieping hebben we 15 partytafels voorzien. Het meubilair op de mezzanine is berekend op 35 personen. De meubels zijn van hoogstaande kwaliteit. Tegelijk versterken ze het karakter en het totaalconcept van De Stal. Als u dat wenst, dan kan u aanvullend meubilair huren.

Gastenkamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte, onze gastenkamer. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen nl. het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby verversen op onze verzorgingstafel, …

Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd. Alles wordt gestuurd vanuit dezelfde iPad in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen (o.a. Niko). Ook de autmomatische poort kan met de iPad ingesteld worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plekken in de zaal laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt met de iPad. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos.

Als u met een dj werkt, dan kan de dj in een handomdraai zijn systeem aansluiten op het systeem van De Stal. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.