Wervikbon

Al gehoord van de Wervik Bon? Via deze weg kan je genieten van maar liefst 20% extra budget voor jouw feest of event. Valt jouw feest of event in de periode tussen 01/09/2020 en 28/02/2021? Haast je dan snel en geniet van deze mooie actie van onze Stad. Bestellen kan nog tot 30/04/2020, 22 uur

De Wervikbon

Dankzij de Wervikbon steun je nú de lokale handelaars en krijg je 20 % extra dankzij het lokaal bestuur. Meer omzet voor de handelaars – meer koopkracht voor de mensen.

# samen sterk tegen Corona #

De maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus zijn nodig om de verspreiding van het virus te vertragen en kwetsbare personen te beschermen. Tegelijk betekenen deze maatregelen een zware klap voor de lokale handelaars (handelszaken, horecazaken …).  Hun inkomsten blijven uit, maar facturen moeten wel betaald worden.

In tijden van crisis moeten we er zijn voor elkaar, daar zijn we het allemaal over eens.

Het lokaal bestuur van de stad Wervik maakt dit heel concreet en introduceert de Wervikbon!

Met een Wervikbon steun je de lokale handelaars nú, op een moment dat ze getroffen worden door een crisis met verregaande gevolgen.

Het lokaal bestuur biedt burgers en handelaars de kans om tot 375.000 euro extra omzet te genereren bij lokale handelaars uit Wervik-Geluwe. Hiervoor werd het unieke systeem van de Wervikbon uitgewerkt.

De verkoop start op 1/4/2020 om 12 uur en eindigt op 30/04/2020 om 22 uur.

Hoe werkt het?

  • Ga naar https://webshopwervik.recreatex.be/Products/Overview
  • Kies DE STAL WERVIK. Er komen dagelijks nog nieuwe handelaars bij
  • Bepaal je budget (bonnen van 20 euro of kies een veelvoud van bonnen van 20 euro) en betaal online.
  • Het lokaal bestuur betaalt de handelaar meteen (hij ontvangt cash op het moment dat hij cash nodig heeft)
  • Jij kan jouw Wervikbon pas omruilen tussen 01/09/2020 en 28/02/2021

En het mooie is: je betaalt 20 euro en krijgt een bon van 24 euro! Het lokaal bestuur van de stad Wervik verhoogt namelijk de waarde van jouw Wervikbon met 20%  (20 euro betalen = voor 24 euro  genieten).

(Let op: er wordt een maximum bedrag per aankoper bij één aanbieder vastgelegd van 5.000 euro.)

Steun jouw favoriete zaak in deze moeilijke tijden. Wij laten onze lokale handelaars niet in de steek niet. Gisteren niet, nu niet en morgen niet.

Meer omzet voor de handelaars, meer koopkracht voor onze mensen.

VANAF 1/4/2020 om 12 uur.

Airco / verwarming

Vloerverwarming,  aangestuurd door een warmtepomp, waarborgt op elk ogenblik een aangename gevoelstemperatuur. Voor het comfort van de gebruikers/ klanten hebben we bewust niet voor radiators gekozen. De vloerverwarmig gaat hand in hand met een automatisch ventilatiesysteem. Zo bestrijden we onaagename geuren uit keuken of sanitair. In de zomer houdt het ventilatiesysteem De Stal lekker koel.

Keuken & koelcel

Met onze ingerichte keuken en koelcel heeft de catering een kader om professioneel te werken. In de koelcel bewaren we ook extra gekoelde drank. Mocht een tekort dreigen in de bar, dan kan u terugvallen op de reserve in de koelcel.

In onze ingerichte bar staat alles voor u klaar, zodat u meteen aan de slag kan. Dat wil niet allleen zeggen dat alle koelkasten aangevuld zijn. Ook glazen en koppen staan klaar voor gebruik. Er is ook schoonmaakmateriaal voorzien.

Bar met tap

Wij bieden een ruim assortiment gekoelde dranken aan. Daarnaast kunt u ook pintjes van het vat schenken, want De Stal heeft ook een tapinstallatie. Als u graag iets serveert dat niet op onze drankkaart staat, dan is dat geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij bestellen het bij voor u.

Toiletten

In de toiletten hangen luidsprekers. Wie het toilet bezoekt, hoort een deuntje op de achtergrond. Omdat De Stal rust op een totaalconcept, wassen de bezoekers hun handen in een authentieke, stenen voederbak. Altijd is er voldoende toiletpapier.

Kwaliteitsvol meubilair

Op de benedenverdieping hebben we 15 partytafels voorzien. Het meubilair op de mezzanine is berekend op 40 personen. De meubels zijn van hoogstaande kwaliteit. Tegelijk versterken ze het karakter en het totaalconcept van De Stal. Als u dat wenst, dan kan u aanvullend meubilair huren.

Privé kamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte die we kunnen aanbieden als organisator van een feest. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen nl. het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby verversen op onze verzorgingstafel, …

Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd. Alles wordt gestuurd vanuit dezelfde iPad in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen (o.a. Niko). Ook de autmomatische poort kan met de iPad ingesteld worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plekken in de zaal laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt met de iPad. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos.

Als u met een dj werkt, dan kan de dj in een handomdraai zijn systeem aansluiten op het systeem van De Stal. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.