Destal Wervik Business 13
Destal Wervik Business 13

Klasopstelling

Opstelling

We zetten de tafels en de stoelen zoals in een klassiek klaslokaal. Zo kunnen 32 mensen vanachter een laptop of notitieschrift op een actieve en dynamische manier luisteren naar een of meerdere sprekers. Geschikt voor presentaties, bijscholingen, …

Standaardvoorzieningen

  • Verse koffie/thee, water en versnaperingen
  • Op- en afbouw zaalopstelling
  • Hedendaagse vergadertechnologie: wifi, beamer, projectiescherm, audiospeakers binnen en buiten
  • Bar: tap, glazen, koppen,…
  • Keuken: koelcel, kookplaat, gootsteen,…
  • Automatisch ventilatiesysteem/vloerverwarming aangestuurd via een warmtepomp. Zo is er steeds een aangename gevoelstemperatuur, en worden onaangename geuren uit keuken en sanitair vermeden.
  • Groot open en overdekt terras
  • Veilige privéparking (60 plaatsen)
  • Stille landwegen voor een (korte) wandeling

en bovenal het gevoel dat je van harte welkom bent

Destal Wervik Business 17
Destal Wervik Business 17

Een tikkeltje meer dan de standaardvoorziening?

Dan kan je naast de geur van verse koffie kiezen voor ontbijt in al zijn betekenissen van het woord. Lunch? De lunch van de dag is bij De Stal lokaal, kraakvers en écht lekker. Of toch heel uitgebreid gaan voor diner of walking diner met bediening?

Dat is Business met een tikkeltje meer!

Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. Alles is gecentraliseerd. Alles wordt gestuurd vanuit een scherm in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen. Ook de automatische poort kan daarmee bestuurd worden.

Er zijn luidsprekers op meerdere plaatsen in de zaal en het overdekt terras geïnstalleerd, zodat het geluid voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt aan de bar of computeraansluiting. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos.

Bereikbaarheid

De Stal is gelegen tussen de Vlaamse velden en toch vlot bereikbaar via de N58 die aansluit op de snelweg E403/E17.

De parkeerplaatsen voor de ingang zijn voorzien voor klanten en de catering. Hier kan dus niet definitief stilgestaan worden. Voor de gasten is er een parking ter beschikking op het domein.

Heeft u vragen of wenst u een offerte?

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ventilatie / verwarming

Vloerverwarming,  aangestuurd door een warmtepomp, waarborgt op elk ogenblik een aangename gevoelstemperatuur.

Voor het comfort van de gasten hebben we bewust niet voor radiators gekozen. De vloerverwarmig gaat hand in hand met een automatisch ventilatiesysteem. Zo bestrijden we onaagename geuren uit keuken of sanitair. In de zomer houdt het ventilatiesysteem De Stal aangenaam koel.

Lees meer
Keuken & koelcel

Met onze ingerichte keuken en koelcel heeft de catering een kader om professioneel te werken.

In de koelcel bewaren we ook extra gekoelde drank. Mocht een tekort dreigen in de bar, dan kan u terugvallen op de reserve in de koelcel.

Het keukenmateriaal dient door cateraar voorzien te worden. Standaard schoonmaakmiddelen, schoonmaakgerei is aanwezig.

Lees meer
Bar met tap

Alle dranken dienen afgenomen te worden via De Stal, wij bieden u een ruim assortiment gekoelde dranken aan.

Daarnaast is er een dubbele tapinstallatie +  ingebouwde waterkraan. De Stal serveert eigen premium gefilterd water in gepersonaliseerde flessen. Als u graag iets serveert dat niet op onze drankkaart staat, dan kunnen wij dit voor u bijbestellen.

Lees meer
Toiletten

In de toiletten hangen luidsprekers. Wie het toilet bezoekt, kan meegenieten van de sfeer in de zaal.

Omdat De Stal rust op een totaalconcept, wassen de bezoekers hun handen in een authentieke, stenen voederbak. Altijd is er voldoende, zeep, handcrème en toiletpapier aanwezig.

Lees meer
Kwaliteitsvol meubilair op maat

Voor feest @ De Stal werken we samen met een uitstekende leverancier van meubilair die de op- en afbouw van de zaal volledig op zich neemt. U hoeft enkel te kiezen wat u het mooiste vindt.

Voor Business @ De Stal is er een standaard gamma aanwezig en wordt de gewenste opstelling voor u klaar gezet.

Het meubilair op de mezzanine is reeds aanwezig en berekend op 32 personen.

 

 

Lees meer
Gastenkamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte, onze gastenkamer. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen

nl. overnachten, het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby verversen op onze verzorgingstafel, …

Lees meer
Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd.

Alles wordt gestuurd vanuit een scherm in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen. Ook de automatische poort kan daarmee bestuurd worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plaatsen in de zaal en het overdekt terras laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt aan de bar. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos. Ideaal als achtergrond muziek tijdens iedere gelegenheid.

Een dansfeest organiseren we met een externe Dj die zijn eigen geluidsinstallatie meebrengt. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.

Lees meer