De Stal Wervik Shoot 16
de-stal-wervik-shoot-16

Save the date

Ontdek, beleef en geniet van onze Soirée’s bij De Stal

Wild
Wild
24 okt

'Wild' dineren @DeStal

za 19:00
Graag stellen wij voor ‘Wild’ dineren @De Stal in samenwerking met ’t Kokkerelleke. Denk aan een herfstachtige setting waarbij uitgebreide apero, lekker dineren,…
Lowandslow
Lowandslow
5 sep

Low & Slow experience @DeStal

za 19:00
@De Stal organiseren we in samenwerking met de Burning Butchers een Low & Slow experience. Geniet van een Experience all in Menu by…
Visual
visual
5 apr

Ronde van Vlaanderen @De Stal (Afgelast)

zo 11:00
100% verwennerij voor wie WEL & NIET van koers houdt!
Fokkersvreugde
fokkersvreugde
6 mrt

Muzikale humor @DeStal met Fokkersvreugde

vr 20:30
😂 🎤 MUZIKALE HUMOR @ DE STAL 🎸😂Op 6 maart komt het komisch muzikale duo Fokkersvreugde naar de Stal voor…
De Stal Wervik Shoot 23
de-stal-wervik-shoot-23
31 jan

Soirée @DeStal

vr 18:00
Soirée@De Stal 🍷🍸🍺🥪 🎶 vrije ingang! Drinks, special croquefood en weekendmood. Vrijdag 31 januari iedereen welkom vanaf 19u. Men zegge…
De Stal Wervik Nieuwjaar 20 8
de-stal-wervik-nieuwjaar-20-8
31 dec

Oudejaar @DeStal

di 18:00
Het nieuwe jaar starten in stijl? Samen culinair genieten in een aantrekkelijke sfeer en stijlvol kader? Dat kan! Op 31/12/2019@…
De Stal Wervik Shoot 23
de-stal-wervik-shoot-23
20 dec

Soiréé @DeStal

vr 14:00
Iedereen welkom op vrijdag 20 dec. vanaf 19u voor een gratis welkomstdrankje en lekkere hapjes met gezellige sfeermuziek!
Airco / verwarming

Vloerverwarming,  aangestuurd door een warmtepomp, waarborgt op elk ogenblik een aangename gevoelstemperatuur. Voor het comfort van de gebruikers/ klanten hebben we bewust niet voor radiators gekozen. De vloerverwarmig gaat hand in hand met een automatisch ventilatiesysteem. Zo bestrijden we onaagename geuren uit keuken of sanitair. In de zomer houdt het ventilatiesysteem De Stal lekker koel.

Keuken & koelcel

Met onze ingerichte keuken en koelcel heeft de catering een kader om professioneel te werken. In de koelcel bewaren we ook extra gekoelde drank. Mocht een tekort dreigen in de bar, dan kan u terugvallen op de reserve in de koelcel.

In onze ingerichte bar staat alles voor u klaar, zodat u meteen aan de slag kan. Dat wil niet allleen zeggen dat alle koelkasten aangevuld zijn. Ook glazen en koppen staan klaar voor gebruik. Er is ook schoonmaakmateriaal voorzien.

Bar met tap

Wij bieden een ruim assortiment gekoelde dranken aan. Daarnaast kunt u ook pintjes van het vat schenken, want De Stal heeft ook een tapinstallatie. Als u graag iets serveert dat niet op onze drankkaart staat, dan is dat geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij bestellen het bij voor u.

Toiletten

In de toiletten hangen luidsprekers. Wie het toilet bezoekt, hoort een deuntje op de achtergrond. Omdat De Stal rust op een totaalconcept, wassen de bezoekers hun handen in een authentieke, stenen voederbak. Altijd is er voldoende toiletpapier.

Kwaliteitsvol meubilair

Op de benedenverdieping hebben we 15 partytafels voorzien. Het meubilair op de mezzanine is berekend op 40 personen. De meubels zijn van hoogstaande kwaliteit. Tegelijk versterken ze het karakter en het totaalconcept van De Stal. Als u dat wenst, dan kan u aanvullend meubilair huren.

Gastenkamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte die we kunnen aanbieden als organisator van een feest. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen nl. het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby verversen op onze verzorgingstafel, …

Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd. Alles wordt gestuurd vanuit dezelfde iPad in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen (o.a. Niko). Ook de autmomatische poort kan met de iPad ingesteld worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plekken in de zaal laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt met de iPad. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos.

Als u met een dj werkt, dan kan de dj in een handomdraai zijn systeem aansluiten op het systeem van De Stal. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.