IMG 2131
IMG 2131

Communiefeest / Lentefeest

Een kinderfeest om U tegen te zeggen? Bij De Stal kan het.
Zelf organiseren of liever alles uit handen geven is geen probleem.

 

Uw feest in een landelijk en stijlvol kader

Onze eventlocatie leent zich uitstekend voor communie -en lentefeesten. Midden in de Vlaamse Velden geniet u bij De Stal van een prachtig landelijk uitzicht in een stijlvol kader. Bovendien verzekeren wij niet enkel een groene, maar ook veilige setting voor een feest waar kinderen centraal staan.

Contacteer ons vrijblijvend

Dranken

Alle dranken dienen afgenomen te worden via De Stal. Wij werken samen met een lokale wijnhandelaar die een uitstekende keuze aan wijnen en aperitieven aanbiedt. Het is De Stal die u ook gratis voorziet van de nodige glazen en tassen.

Bediening van de bar gebeurt door de aangestelde cateraar.

Capaciteit

 • Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Om het juiste aantal personen te kunnen bepalen wordt dit best vooraf besproken, het aantal kan wijzigen naargelang het soort event.
 • We hebben een capaciteit van 130 personen rechtstaand op het gelijkvloers
 • Mezzanine +/- 32 personen zittend
 • Totale zaal is 120 personen zittend met extra dansmogelijkheid
 • Het terras is 160m2 en er is mogelijkheid om hier een tent op aan te sluiten, deze is zelf te voorzien
 • De Stal beschikt ook over een overdekt terras van 130m2 volledig afsluitbaar tegen regen en wind.

Meubilair

Het meubilair op de mezzanine is berekend op 32 personen. De meubels zijn van hoogstaande kwaliteit. Tegelijk versterken ze het karakter en het totaalconcept van De Stal.

Voor feest @ De Stal werken we samen met een uitstekende leverancier van meubilair die de op- en afbouw van de zaal volledig op zich neemt. U hoeft enkel te kiezen wat u het mooiste vindt.

Ingerichte keuken

U bent volledig vrij bij de organisatie van uw feest. U heeft de keuze om zelf in te staan voor een cateraar. De volledig ingerichte keuken met voldoende werkplaats, frigo’s,  één inductie vuur, een koffiemachine (voor kleine en grote aantallen) staat ter beschikking. Naast de keuken beschikken we ook over een grote koelcel. Het gebruik van de keuken is volledig inbegrepen in de huurprijs. Binnen frituren is niet toegelaten, hiervoor is buiten plaats voorzien.

Er is ook een vaste plek met de nodige elektriciteit voor het plaatsen van foodtrucks en/of andere buitenbars.

Afwasmiddel, keukenhanddoeken, vaatdoeken, schoonmaak materiaal en toiletpapier zijn allemaal beschikbaar en zijn inbegrepen in de huurprijs. Enkel het klein keukenmateriaal moet u zelf voor zorgen (potten, pannen, lepels, …).

Gastenkamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte, onze gastenkamer. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen nl. overnachten, het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby voeden, verzorgen, laten slapen …

De gastenkamer is vrij te gebruiken en bevat tal van voorzieningen:

 • Opgemaakt 2 persoonsbed
 • Verzorgingskussen, opgemaakt babybedje
 • Verzorgingsproducten en handdoeken
 • Lavabo
 • Douche
 • Toilet
 • koffie en thee op de kamer
 • Tv, wifi
 • Opbergruimte

Het gebruik van de gastenkamer is altijd voorzien in de huurprijs. Overnachten kan enkel bij het nemen van een meerdaagse formule. Ontbijt op bed mag niet ontbreken en wordt u gratis aangeboden door De Stal.

Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd. Alles wordt gestuurd vanuit een scherm in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen. Ook de automatische poort kan daarmee bestuurd worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plaatsen in de zaal en het overdekt terras laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt aan de bar. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos.

Als u met een dj werkt, dan kan de dj in een handomdraai zijn systeem aansluiten op het systeem van De Stal. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.

Opgelet bij boeking van een live artiest zorgt u zelf voor de aanvraag bij UNISONO en dient er rekening gehouden te worden met de geldende geluidsnormen.

Bereikbaarheid

De Stal is gelegen tussen de Vlaamse velden en toch vlot bereikbaar via de N58 die aansluit op de snelweg E403/E17.

De parkeerplaatsen voor de ingang zijn voorzien voor klanten en de catering. Hier kan dus niet definitief stilgestaan worden. Voor de huurders en hun gasten is er een parking ter beschikking op het domein.

Heeft u nog bijkomende vragen?

Aarzel niet vrijblijvend contact op te nemen met De Stal.

Contacteer ons
Ventilatie / verwarming

Vloerverwarming,  aangestuurd door een warmtepomp, waarborgt op elk ogenblik een aangename gevoelstemperatuur.

Voor het comfort van de gasten hebben we bewust niet voor radiators gekozen. De vloerverwarmig gaat hand in hand met een automatisch ventilatiesysteem. Zo bestrijden we onaagename geuren uit keuken of sanitair. In de zomer houdt het ventilatiesysteem De Stal aangenaam koel.

Lees meer
Keuken & koelcel

Met onze ingerichte keuken en koelcel heeft de catering een kader om professioneel te werken.

In de koelcel bewaren we ook extra gekoelde drank. Mocht een tekort dreigen in de bar, dan kan u terugvallen op de reserve in de koelcel.

Het keukenmateriaal dient door cateraar voorzien te worden. Standaard schoonmaakmiddelen, schoonmaakgerei is aanwezig.

Lees meer
Bar met tap

Alle dranken dienen afgenomen te worden via De Stal, wij bieden u een ruim assortiment gekoelde dranken aan.

Daarnaast is er een dubbele tapinstallatie +  ingebouwde waterkraan. De Stal serveert eigen premium gefilterd water in gepersonaliseerde flessen. Als u graag iets serveert dat niet op onze drankkaart staat, dan kunnen wij dit voor u bijbestellen.

Lees meer
Toiletten

In de toiletten hangen luidsprekers. Wie het toilet bezoekt, kan meegenieten van de sfeer in de zaal.

Omdat De Stal rust op een totaalconcept, wassen de bezoekers hun handen in een authentieke, stenen voederbak. Altijd is er voldoende, zeep, handcrème en toiletpapier aanwezig.

Lees meer
Kwaliteitsvol meubilair op maat

Voor feest @ De Stal werken we samen met een uitstekende leverancier van meubilair die de op- en afbouw van de zaal volledig op zich neemt. U hoeft enkel te kiezen wat u het mooiste vindt.

Voor Business @ De Stal is er een standaard gamma aanwezig en wordt de gewenste opstelling voor u klaar gezet.

Het meubilair op de mezzanine is reeds aanwezig en berekend op 32 personen.

 

 

Lees meer
Gastenkamer

Een van onze grootste troeven is de privé ruimte, onze gastenkamer. Deze ruimte kan voor verschillende zaken van pas komen

nl. overnachten, het opbergen van persoonlijke spullen (de kamer is volledig afsluitbaar), eventjes ontspannen of rusten op het voorziene bed, zich opfrissen in de badkamer, baby verversen op onze verzorgingstafel, …

Lees meer
Bediening licht en geluid

Alles wat met geluid en licht te maken heeft, wordt zeer gebruiksvriendelijk aangeboden. We hebben alles gecentraliseerd.

Alles wordt gestuurd vanuit een scherm in de bar. Met een aantal apps kunt u alle licht- en geluidsfuncties bedienen. Ook de automatische poort kan daarmee bestuurd worden.

We hebben luidsprekers op meerdere plaatsen in de zaal en het overdekt terras laten installeren, zodat de muziek voor iedere bezoeker het gewenste volume heeft. De bediening van de luidsprekers gebeurt aan de bar. Het geluid wordt versterkt met het zeer kwalitatieve systeem van Sonos. Ideaal als achtergrond muziek tijdens iedere gelegenheid.

Een dansfeest organiseren we met een externe Dj die zijn eigen geluidsinstallatie meebrengt. Het volume is begrensd op 95dBa, zoals bepaald door de wetgever. De muziek dient om 4 uur stopgezet te worden.

Lees meer